Vergelijking van rentevoeten
in alle onafhankelijkheid

11/01/2016

Beobank / Autolening 0,99%

nieuws Beobank

In het kader van het 94ste Autosalon, dat over enkele dagen van start gaat, heeft Beobank beslist om de tarieven van zijn autoleningen voor de aanschaf van een nieuwe wagen of motor te verlagen.

Nu uw autolening voor slecht 0,99%.

De nieuwe rentevoeten op autoleningen voor de aankoop van een nieuwe auto of van een tweedehandsauto van minder dan 2 jaar zijn geldig vanaf 8 januari 2016 tot 30/04/2016.

Voor de financiering van een nieuwe auto voor een bedrag van 15.000 EUR op 60 maanden:

 
  • JKP van 0,99% voor online ingediende aanvragen.
  • Leen tot 120% van de aankoopwaarde
    U kunt tot 120% van de aankoopwaarde van uw wagen lenen. Hiermee kunt u uw omnium- en de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de belasting op inverkeerstelling en de schuldsaldoverzekering financieren.

Lening op afbetaling tegen een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 0,99% (vaste actuariële debetrentevoet: 0,99%), onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier. Voor een maximum bedrag van € 50.000.

De wettelijke maximale terugbetalingstermijn hangt af van het ontleende bedrag maar zal, voor deze rentevoet, niet meer zijn dan 60 maanden. Voor andere looptijden en bedragen, gelieve contact op te nemen met een Beobank agentschap. Voorstel voorbehouden aan particulieren.

Enkel geldig voor nieuwe wagens, nieuwe motoren, nieuwe mobilhomes, nieuwe caravans en tweedehandswagens jonger dan 2 jaar. Enkel geldig op vertoon van een factuur of recente bestelbon ondertekend door beide partijen.


Deel dit artikel op...