Vergelijking van rentevoeten
in alle onafhankelijkheid

14/01/2016

Belfius / autolening vanaf 1,30%

nieuws Belfius

Belfius autolening vanaf 1,30% voor de aankoop van een nieuwe auto of een tweedehandswagen van maximum 2 jaar.

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwe rentevoeten:

  • JKP van 1,50% voor online ingediende aanvragen (1,70% voor aanvragen ingediend via een Belfius-kantoor
  • Als het voertuig beantwoordt aan de voorwaarden « Ecokrediet », dan geniet de klant van een voordeliger JKP, nl. 1,40% voor de online ingediende aanvragen (1,60% als deze worden ingediend via een Belfius-kantoor).
  • Voor een Jobstarters en als het voertuig beantwoordt aan de voorwaarden « Ecokrediet », dan geniet de klant van een voordeliger JKP, nl. 1,30% voor de online ingediende aanvragen (1,50% als deze worden ingediend via een Belfius-kantoor).

De nieuwe rentevoeten op autoleningen (lening op afbetaling) zijn ook geldig voor motor vanaf 14 januari 2016.

Nooit geziene rentevoeten… en talrijke andere voordelen

Om zijn klanten volop te laten profiteren van zijn nieuwe, bijzonder scherpe tarieven, biedt Belfius hen de mogelijkheid om tot 110 % van de aankoopprijs van hun voertuig te lenen (bijvoorbeeld om ook de eerste verzekeringspremie of de belasting op inverkeerstelling te betalen) en om hun lening pas te beginnen terugbetalen twee maanden nadat ze ter beschikking is gesteld.

Nog voordeligere voorwaarden voor “jobstarters”

Omdat een auto kopen een zware dobber is voor wie zijn eerste stappen in het beroepsleven zet, worden de jongeren die tussen 18 tot 29 jaar zijn en nog geen jaar aan het werk zijn, extra in de watten gelegd: zij krijgen 0,10 % extra korting op hun autolening. Als ze slagen voor een cursus defensief rijden in een erkend centrum, krijgen ze bovendien 50 euro terugbetaald op hun inschrijvingsgeld en genieten ze daarna een korting op de premie van hun verzekering Belfius Car.


Deel dit artikel op...