Vergelijking van rentevoeten
in alle onafhankelijkheid

21/12/2017

Cofidis / Financier uw nieuwe of tweedehandswagen volledig met een rentevoet vanaf 3,90%

nieuws Cetelem

De autolening van Cofidis is een lening op afbetaling waarmee u tussen 5.001€ en 50.000€ kunt lenen voor de volledige of gedeeltelijke financiering van uw nieuwe of tweedehandswagen.

Onlline een autolening aanvragen?

  1. Kies in de interactieve simulator vrijblijvend het bedrag dat u nodig hebt voor de autolening en het bedrag dat u elke maand wilt aflossen. Klik dan op de rode knop 'Doe uw aanvraag online"
  2. Vul vervolgens op het aanvraagformulier de vereiste informatie voor de analyse van uw dossier in zodat Cofidis u meteen een principieel antwoord kunnen bezorgen. Via een persoonlijke e-mail kunt u de voortgang van uw aanvraag in real time volgen.
  3. Print uw contract, vul het in, dateer en onderteken het en stuur het tot slot terug naar Cofidis
  4. Cofidis bestudeert uw dossier. Als de aanvraag van uw autolening op afbetaling wordt goedgekeurd, dan stort Cofidis het geld binnen 48 uur op de bankrekening van uw keuze.

De voordelen van de autolening van Cofidis:

Geen verrassingen : De voorwaarden voor de terugbetaling (maandelijkse aflossingen, rentevoet en looptijd) worden van tevoren vastgelegd en bij ondertekening van uw contract ontvangt u een aflossingstabel voor uw autolening.
Zonder verantwoording : Financier uw wagen en alle bijkomende kosten (verzekering, inschrijvingstaks,...) volledig zonder u te moeten verantwoorden.

De autolening van Cofidis

De autolening van Cofidis is een persoonlijke lening voor een bedrag tussen 5.001 en 50.000€ waarmee u uw nieuwe of tweedehandswagen kunt financieren. Het bedrag dat u nodig hebt wordt snel op uw rekening gestort en u hoeft niet van bank te veranderen. U hoeft geen voorschot te betalen en u hoeft het gebruik niet te verantwoorden. U kunt dus de administratiekosten, de verzekering, de belasting op de inverkeerstelling betalen of nog de nodige toebehoren kopen.


Deel dit artikel op...