Vergelijking van rentevoeten
in alle onafhankelijkheid

Autoverzekering / Bespaar elk jaar tot 700€ op uw Omnium

Autoverzekeringen

Corona Direct, Ethias, ING Verzekeringen, P&V, KBC en Touring Verzekeringen worden door consumentenorganisaties aanbevolen en horen bij de maatschappijen die de beste kwaliteit tegen de gunstigste tarieven leveren.

Voor een BA Autoverzekering (verplichte verzekering) moet u zich niet moe maken om de contracten te vergelijken, kijk vooral naar de prijzen, want de wet legt dezelfde clausules (typecontract) op aan alle verzekeringsmaatschappijen.

Ontvang gratis offertes, zonder verplichtingen

 • Ethias Verzekeringen

  Ethias Verzekeringen is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in België, die een hoop kortingen voor autoverzekeringen aanbiedt als u bijvoorbeeld weinig rijdt, zelfs voor jongeren. Kers op de taart: 0€ franchise bij een Omnium. Ethias heeft ook een autoverzekering voor recente tweedehandswagens.

 • Ing

  Bij ING is de prijs van een autoverzekering ongelooflijk als u een bonus-malus 0 hebt. Doe de test en vraag een prijsofferte. Vervolgens kan u een contract onderschrijven in een ING-kantoor.

 • Touring Verzekeringen / YUZZU

  Met Touring Verzekeringen (wordt YUZZU). Marketleider in directe verzekeringen in België sinds 15 jaar. De gratis online simulatie, kunt u snel ontdekken uw autoverzekering offerte.

  Bij Touring Verzekeringen houden wij ook rekening met uw rijgedrag, ervaring en type auto. In bepaalde gevallen komt u daarom in aanmerking voor een korting van tot 50% op uw premie. 

 • Generali Verzekeringen / Athora

  Athora (Generali Belgium) kondigt aan de beste verhouding kwaliteit-prijs voor een autoverzekering op de markt te bieden. Omnium, Mini Omnium of Burgerrechterlijke Aansprakelijkheid (BA), kies een autoverzekering die aan uw behoeften voldoet. U kan vervolgens onderschrijven via internet - en minder betalen - of via een agent/makelaar van Generali. Aan u de keuze.

 • P&V Verzekeringen

  Met P&V Verzekeringen verloopt het contact via een persoonlijke adviseur. P&V Verzekeringen is één van de zeldzame maatschappijen die een vervangwagen aanbiedt, zelfs al hebt u enkel de wettelijke BA en was u in fout.

  U geniet eveneens van de “BOB” garantie zonder supplement.

 • Corona Direct

  Corona Direct staat voor de kilometerverzekering: deze directe verzekeraar laat u voor uw autoverzekering betalen per schijf van 100 reëel afgelegde kilometers. Zeker aan te raden als u minder dan 15.000 km per jaar aflegt.

 • Federale Verzekering

  UNIEK: een verzekeraar die u een deel van uw verzekeringspremie terugbetaalt als hij winst maakt. De laatste jaren heeft Federale Verzekeringen 15% tot 20% terugbetaald aan zijn klanten BA autoverzekering en Omnium.

  Jonge bestuurders genieten van soepelere voorwaarden en onklopbare tarieven, zelfs al behaalden ze nog maar net hun rijbewijs.