Vergelijking van rentevoeten
in alle onafhankelijkheid

Autoverzekering / Bespaar elk jaar tot 700€ op uw Omnium

Autoverzekeringen

Corona Direct, Ethias, ING Verzekeringen, P&V, KBC en Yuzzu Verzekeringen worden door consumentenorganisaties aanbevolen en horen bij de maatschappijen die de beste kwaliteit tegen de gunstigste tarieven leveren.

Voor een BA Autoverzekering (verplichte verzekering) moet u zich niet moe maken om de contracten te vergelijken, kijk vooral naar de prijzen, want de wet legt dezelfde clausules (typecontract) op aan alle verzekeringsmaatschappijen. Doe tot 15 gratis simulaties voor uw autoverzekering

Ontvang gratis offertes, zonder verplichtingen

 • Ethias Verzekeringen

  Ethias Verzekeringen is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in België, die een hoop kortingen voor autoverzekeringen aanbiedt als u bijvoorbeeld weinig rijdt, zelfs voor jongeren. Kers op de taart: 0€ franchise bij een Omnium. Ethias heeft ook een autoverzekering voor recente tweedehandswagens.

 • Ing

  Bij ING is de prijs van een autoverzekering ongelooflijk als u een bonus-malus 0 hebt. Doe de test en vraag een prijsofferte. Vervolgens kan u een contract onderschrijven in een ING-kantoor.

 • Yuzzu Verzekeringen / YUZZU

  Met Yuzzu autoverzekering (voorheen Touring  . Marketleider in directe verzekeringen in België sinds 15 jaar. De gratis online simulatie, kunt u snel ontdekken uw autoverzekering offerte.

  Bij Touring Verzekeringen houden wij ook rekening met uw rijgedrag, ervaring en type auto. In bepaalde gevallen komt u daarom in aanmerking voor een korting van tot 50% op uw premie. 

 • P&V Verzekeringen

  Met P&V Verzekeringen verloopt het contact via een persoonlijke adviseur. P&V Verzekeringen is één van de zeldzame maatschappijen die een vervangwagen aanbiedt, zelfs al hebt u enkel de wettelijke BA en was u in fout.

  U geniet eveneens van de “BOB” garantie zonder supplement.

 • Corona Direct

  Corona Direct staat voor de kilometerverzekering: deze directe verzekeraar laat u voor uw autoverzekering betalen per schijf van 100 reëel afgelegde kilometers. Zeker aan te raden als u minder dan 15.000 km per jaar aflegt.

 • Federale Verzekering

  UNIEK: een verzekeraar die u een deel van uw verzekeringspremie terugbetaalt als hij winst maakt. De laatste jaren heeft Federale Verzekeringen 15% tot 20% terugbetaald aan zijn klanten BA autoverzekering en Omnium.

  Jonge bestuurders genieten van soepelere voorwaarden en onklopbare tarieven, zelfs al behaalden ze nog maar net hun rijbewijs.